Wie ben ik?

Coach en familiaal bemiddelaar

Een mix van enthousiasme, empathie, doorzetting en discipline. Dit alles met een heel zacht kantje.

Mijn missie is al van kleins af aan mensen helpen en ondersteunen in moeilijke momenten. Ik ben constant op zoek naar een diepgaande connectie, dit met de nodige betrokkenheid en positiviteit.

In 2010 studeerde ik af als master in de criminologische wetenschappen. Hierop volgend ben ik 8 jaar aan de slag geweest bij SBS Skill BuilderS als career counsellor en de laatste 3 jaar als verantwoordelijke van een 40-koppig HR-team.  In april 2018 heb ik de omslag gemaakt naar lifecoaching, stress en burn-out coaching en loopbaanbegeleiding te Psychepolis Brasschaat. Het afgelopen jaar heb ik me verder ontwikkeld als erkend familiaal bemiddelaar. Hiervoor heb ik de opleiding gevolgd en afgerond te Interactie Academie in Berchem.

Via een individueel op maat gemaakt traject help ik jou de antwoorden te vinden die binnen je eigen kracht liggen. Ik geloof in jou en zal je met een kritische blik af en toe uitdagen naar meer. Mijn aanpak is integratief, oplossingsgericht en proactief. Daarnaast ben ik sterk in communicatieve vaardigheden en werk op basis van vertrouwen en wederzijds respect. In alle specialisaties is jouw privacy gevrijwaard.

De praktijk te Zoersel zal zeer binnenkort worden afgewerkt. Jullie zijn allemaal zeer welkom.

 

©2019 by Karolien Verstraelen. Proudly created with Wix.com