Loopbaancoaching

In samenwerking met VDAB en het loopbaancentrum Facet bied ik individuele begeleiding aan met loopbaancheques.

Loopbaanbegeleiding is een vorm van coaching waarbij op een doelgerichte manier aan de slag gegaan wordt met jouw loopbaanvraag. We reflecteren over waar je nu staat en over hetgeen jij wil veranderen. We staan uitgebreid stil bij welk doel jij voor ogen hebt. Vanuit deze reflecties werken we aan een realistisch actieplan dat je zal helpen in het bereiken van duurzame verandering in jouw werkcontext.

Ons voornaamste werkinstrument is het gesprek, ondersteund door opdrachten en oefeningen. Indien nodig zal een vragenlijst of andere tool gebruikt worden. 

De manier waarop we te werk gaan vraagt ook wel wat van jou, het vraagt om een engagement en de bereidheid om actief in de spiegel te kijken. Van onze kant bieden we een kader aan waarbij veiligheid en vertrouwen de basis vormen van een positieve werkrelatie. Onze expertise zit in het aangaan van een professioneel contact waarbij het mens-zijn voorop staat. Om die reden is een goede ‘klik’ met je coach erg belangrijk.​


De loopbaancheques kan je online aanvragen bij VDAB. Om de 6 jaar heb je recht op loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques. Dit houdt in dat je elke 6 jaar 2 pakketten van loopbaancheques  kan bestellen waarbij het eerste pakket recht geeft op 4 uur loopbaanbegeleiding en de 2e cheque recht geeft op 3 uur loopbaanbegeleiding.  Zo betaal je slechts 11,5 euro per uur voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Normaal kost dit 140,25 euro per uur. Je spaart hiermee enorm uit.

Volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel. 

  • Je werkt de afgelopen 7 jaar of 84 maanden voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.

  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

©2019 by Karolien Verstraelen. Proudly created with Wix.com