©2019 by Karolien Verstraelen. Proudly created with Wix.com

Richtlijnen coronavirus

Beste cliënt,

Alle afspraken in mijn thuispraktijk gaan gewoon door. Ook ik draag in de praktijk mijn steentje bij om onze verzwakte medemens te beschermen tegen het coronavirus en aldus verdere verspreiding van de ziekte tegen te gaan.

Jullie kunnen mij daarbij helpen:

1) Zelf symptomen van een verkoudheid of maak je koorts? Of is iemand van je naasten ernstig ziek? De hulpverlening zet extra in op telefonische consulten en online consulten. Wanneer u symptomen vertoont, kunnen we gewoon een online/telefonisch consult houden. Het annulatiebeleid blijft van toepassing dus gelieve een werkdag op voorhand te annuleren indien u verhinderd bent, zo voorkomt u dat de sessie aangerekend wordt en kunnen wij een andere cliënt inplannen. Vertoont u de dag zelf symptomen kunnen bovenstaande opties bekeken worden. Ook wanneer u geen symptomen vertoont maar liever een online of telefonisch consult wil, kan u dit vragen.Ook ik tracht veranderingen in mijn gezondheidstoestand zo snel mogelijk aan je te melden.

2) Behoor je zelf tot de risicogroep (65+ of verzwakt immuunsysteem)? Kom je daardoor liever niet meer tot bij ons? Dan proberen we samen tot een oplossing te komen (eventueel telefonische consultatie of via videochat).

3) Hebt u kinderen en geen opvang? Ook dan kan er gekeken worden naar een oplossing, een telefonisch consult of videochat is mogelijk. Er is ook een tweede kantoorruimte zodat kinderen (zonder symptomen) kunnen meekomen en daar kunnen spelen terwijl het consult doorgaat.
4) Ben je goed op tijd! Wacht eventueel eventjes in de auto en kom 5 minuten op voorhand binnen. Ook wij doen extra ons best om op tijd bij jou te zijn. We proberen daarom sessies op tijd af te ronden.
5) Probeer aanrakingen van anderen te voorkomen. Wij geven daardoor geen hand meer bij de begroeting of het afscheid. Je blijft echter even welkom als altijd.

6) Klinken worden meermaals per dag ontsmet en de praktijk wordt dagelijks grondig gepoetst. De hele dag door zal de praktijk verlucht worden.


Met vriendelijke groeten,

Karolien Verstraelen